Click here to download 03 November 2018 CA Quiz in PDF Format

1) Atul Goel takes over as MD & CEO of Which Bank?
A) YES Bank
B) Andhra Bank
C) UCO Bank
D) Punjab National Bank
Answer: C

2) Who has issued a notification appointing four judges as the Supreme Court judges?
A) Ram Nath Kovind
B) Pranab Mukherjee
C) Pratibha Patil
D) A. P. J. Abdul Kalam
Answer: A

3) India & Which Country signs a Loan Agreement worth Rs. 1817 crore?
A) China
B) Japan
C) Hong Kong
D) Mongolia
Answer: B

4) Which Malayalam writer selected for Ezhuthachan award?
A) N. S. Madhavan
B) Sarah Joseph
C) M. T. Vasudevan Nair
D) M. Mukundan
Answer: D

5) Which country launches new high-orbit satellite to boost its BeiDou global satellite navigation system?
A) Pakistan
B) Indonesia
C) China
D) Saudi Arabia
Answer: C

6) Which of the following is only Indian movie to feature in BBC’s 100 best foreign language films?
A) Pather Panchali
B) Newton
C) What will people say
D) Village rockstars
Answer: A

7) Which Indian Cricketer officially inducted into ICC Hall of Fame?
A) Virat Kohli
B) MS Dhoni
C) Rohit Sharma
D) Rahul Dravid
Answer: D

8) Which Indian Boxer named brand ambassador of 2018 Women’s World Boxing Championships?
A) Pinki Rani
B) Mary Kom
C) Dinesh Kumar
D) Jitender Kumar
Answer: B

Leave a Reply


Share:
Free E-mail Job Alerts
Enter your email address:
Don't Forget To "Activate" Subscription Link Sent to Your Email