(1) Name the film, which has been got special Jury Remi Award at International film fest in Houston?

A) The Black Prince

B) The Rock

C) Crimson Tide

D) None

(2) Name the Indian pair, who has been won the men’s doubles title at ITTF World Tour?

A) Philip Floritz and S. Raman

B) Hunor Szocs & A S Kamal

C) Soumyajit Ghosh & Anthony Amalraj

D) None

(3) Name the place, In which PM Modi inaugurated patanjali Research Institute, recently?

A) Meghalaya

B) Uttaranchal

C) Uttarakhand

D) None

(4) Name the Union Minister, who has been inaugurated The Highway Saga, SRISHTI exhibitions on 3rd May, in New Delhi, recently?

A) Jayant Sinha

B) giriraj Singh

C) Nitin Gadkari

D) None

(5) Name the State, which was deployed Ambulance services for cows?

A) Uttarakhand

B) Uttar Pradesh

C) Madhya Pradesh

D) None

(6) Name the Airport in AP, which has been became International Airport, recently?

A) Vizag

B) Vijayawada

C) Tirupati

D) None

(7) Name the river, on which the railway bridge taller than Eiffel Tower to be built soon?

A) Jhelum

B) Chenab

C) Ravi

D) Tawi

(8) Name the person, who has been appointed as ICSSR Chief, recently?

A) Braj Bihari Kumar

B) KS Thorat

C) Atal Bihari Kumar

D) None

(9) Name the state, which was first to switch to January – December fiscal year, recently?

A) Maharashtra

B) Madhya Pradesh

C) Uttar Pradesh

D) None

(10) Name the country, which was to launch its own encyclopedia as a Rival to Wikipedia?

A) Japan

B) China

C) Nepal

D) None


(1) A    (2) C    (3) C    (4) C    (5) B    (6) B    (7) B    (8) A    (9) B    (10) B

Click Here to download today’s Current Affairs in PDF Format

Leave a Reply

Free E-mail Job Alerts
Enter your email address:
Don't Forget To "Activate" Subscription Link Sent to Your Email