(1) Name the Child artist from Mumbai, who has been chosen for Rising Star Award in the UK, recently?

A) Sunny Pawar

B) Akshat Chopra

C) Parth Bhalerao

D) None

(2) State the rank of Visakhapatnam, in which Swachh Survekhan – 2017 results?

A) 1st

B) 2nd

C) 3rd

D) 4th

(3) Name the Health Care replacement bill which has been passed by US House, recently?

A) Trump Care

B) Obamacare

C) Both

D) None

(4) Name the Britain Duke, who has announced to step down from Royal Engagements?

A) Prince Andrew

B) Prince William

C) Prince Philip

D) None

(5) Name the fruit from Andhra Pradesh, which has been received Geographical Indication Tag, recently?

A) Banganapalle Mango

B) Chittoor Mango

C) Banana

D) None

(6) Name the well known Wrestler and dronacharya Awardee, who has been passed away, recently?

A) Chand Roop

B) Vishwaroop

C) Anuroop

D) None

(7) What is the Rank of Indian Football team as per updated FIFA rankings?

A) 100

B) 101

C) 102

D) 103

(8) Name the community in Odisha State which has been notified as scheduled caste?

A) Sualgiri

B) Swalgiri

C) Both

D) None

(9) State the day, on which we observed International FireFighters day, every year?

A) 1st May

B) 2nd May

C) 3rd May

D) 4th May

(10) State the amount, which was grants for AP Power Project by AIIB, recently?

A) $ 150 MN

B) $ 160 MN

C) $ 170 MN

D) $ 180 MN

(11) State the Indian Cricket Team Position in annual updated ICC T-20 rankings?

A) 1st

B) 2nd

C) 3rd

D) 4th


(1) A    (2) C    (3) B    (4) C    (5) A    (6) A    (7) A    (8) C    (9) D    (10) B     (11) D

Click Here to download today’s Current Affairs in PDF Format

Leave a Reply

Free E-mail Job Alerts
Enter your email address:
Don't Forget To "Activate" Subscription Link Sent to Your Email