(1) Which country has built world’s longest bullet train network length of 2000 kms?

A) Japan

B) Singapore

C) Pakistan

D) China

(2) The Union government was organised a two-day BRICS Wellness workshop in which city starting on September 10?

A) Hyderabad

B) Chennai

C) Mumbai

D) Bengaluru

(3) The 2016 India-US Economic Summit will be held in which of the following cities?

A) New Delhi

B) New York

C) Washington DC

D) Mumbai

(4) The Patanjali Ayurveda launched its mega food park on a 230-acre land at an industrial hub in which of the following cities recently?

A) Nagpur

B) Kanpur

C) Bhubaneswar

D) Mangalore

(5) Who has been appointed as the Chairman & Managing Director of Shipping Corporation of India for three years?

A) Arjun Kumar Sharma

B) Anu Kumar Sharma

C) Anoop Kumar Sharma

D) Arvind Kumar Sharma

(6) The world’s first driverless bus service has started in which country?

A) Japan

B) France

C) Germany

D) Singapore

(7) Which of the following pairs won the men’s doubles title of the US Open 2016?

A) Pierre-Hugues Herbert and Nicolas Mahut

B) Bob Bryan and Mike Bryan

C) Jamie Murray and Bruno Soares

D) Pablo Carreno Busta and Guillermo Garcia-Lopez

(8) Real Madrid Cristiano Ronaldo has become the first athlete from a team sport in almost 20 years to top Forbes annual list of the World’s Highest-Paid Athletes. He belongs to which of the following country?

A) Portugal

B) Germany

C) Argentina


(9) Who among the following won the women’s singles title of the 2016 US Open?

A) Venus Williams

B) Serena Williams

C) Karolina Pliskova

D) Angelique Kerber

(10) Mariyappan Thangavelu won a gold medal at the 2016 Rio Paralympics in which of the following games?

A) Long jump

B) High Jump

C) Weightlifting

D) Shooting


(1) D   (2) D   (3) A   (4) A   (5) C   (6) B   (7) C   (8) A   (9) D   (10) B

Leave a Reply

Free E-mail Job Alerts
Enter your email address:
Don't Forget To "Activate" Subscription Link Sent to Your Email