(1) Name the person, who has been appointed as President of DDCA, recently?

A) Vikramjit Sen

B) Venkatachala

C) Mukherjee

D) Hansaria

(2) Name the player, who has won the 2017 “Sportsman of the year’ award, recently?

A) Usain Bolt

B) David Rudisha

C) Mo Farah

D) None

(3) Name the Veteran journalist, who has worked Washington Correspondent to Indian Express died, recently?

A) T.V. Parasuram

B) Praful Bidwai

C) B.K. Karanjia

D) None

(4) Name the Union Govt Minister, who has signed a agreement with Croatia on economic cooperation, recently?

A) Sushma Swaraj

B) Nirmala Sitharaman

C) Smriti Irani

D) Uma Bharti

(5) Name the place, in which the 5-day Indian Panorama Film Festival Organised, recently?

A) Great Nicobar

B) Car Nicobar

C) Port Blair

D) None

(6) Name the University in India, which has won the Visitor’s Award-2017, recently?

A) Jawaharlal Nehru University

B) Banaras Hindu

C) Assam University

D) Rajiv Gandhi University

(7) Name the person, who has been to be sworn in as Tamil Nadu Chief Minister, recently?

A) K. Palaniswami

B) O. Paneeselvam

C) K. RajKumar

D) None

(8) Name the person, who has been appointed as FIBA’s Technical Delegate, recently?

A) Norman Isaac

B) Costes

C) Mikail

D) Vlade

(9) Name the Hindu Pilgrimage Center which has approved for airport by Kerala Govt, recently?

A) Sabarimala

B) Guruvayur

C) Kollam

D) Trissur

(10) Name the Vaccine, which has been made by scientists with more effectively?

A) Malaria Vaccine

B) Typhoid Vaccine

C) Cholera Vaccine

D) None


(1) A    (2) A    (3) A    (4) B    (5) C    (6) A    (7) A    (8) A    (9) A    (10) A

Click Here to download today’s Current Affairs in PDF Format

Leave a Reply

Free E-mail Job Alerts
Enter your email address:
Don't Forget To "Activate" Subscription Link Sent to Your Email