(1) Name the train, which has been flagged off from New Delhi, to spread awareness about climate change, recently?

A) Climate Express

B) Environment Express

C) Science Express

D) None

(2) Name the person, who has been appointed as new ED of Bank of India, recently?

A) P. Ramana Murthy

B) Neelam Damodaran

C) Fareed Ahmed Khan

D) None

(3) Name the country, which has unveiled plan to build first city on Mars by 2117, recently?


B) Malasia

C) Singapore

D) None

(4) Name the public sector bank, which has won 2017 National MSME Excellence Award, recently?

A) Corporation Bank

B) Bank of India

C) Canara Bank

D) None

(5) Name the Indian health Institute, which won the first prize of sanitation?





(6) Name the person, who has been appointed as Non-Executive Chairman to PNB, recently?

A) Sunil Mehta

B) Ranganathan

C) N. Damodaran

D) Ranga Rajan

(7) Name the Indian ace shuttler, who has been attained career best rank at 5, recently?

A) P.V. Sindhu

B) Saina Nehwal

C) Sania Mirza

D) None

(8) Name the Bangladeshi Painter, who has been invited as In Residence guest, recently?

A) Shahabuddin Ahmed

B) Mubinul Azim

C) Nobo Kumar Bhadra

D) None

(9) Name the Union Minister, who has been inaugurated Indian Seed Congress-2017, recently?

A) Manohar Parrikar

B) Rajnath Singh

C) Radha Mohan Singh

D) Ananth Kumar

(10) State the no.of football players and officials life ban, recently?

A) 21

B) 22

C) 23

D) 24


(1) C    (2) B    (3) A    (4) A    (5) A    (6) A    (7) A    (8) A    (9) C    (10) B

Click Here to download today’s Current Affairs in PDF Format

Leave a Reply

Free E-mail Job Alerts
Enter your email address:
Don't Forget To "Activate" Subscription Link Sent to Your Email