(1) What is the rename of Gorakhpur Airport which was changed recently?

A) Mahayogi Gorakhnath Airport

B) Gorakhpur Airport

C) Deen Dayal upadhyay Airport

D) None

(2) Name the Malayalam Writer, who has been conferred 2016 Sahitya Academy Award, recently?

A) Madurai Vasudevan

B) Anirudhan Vasudevan

C) Shanmukha Vasudevan

D) None

(3) Name the former AP Minister, who has been died at the age of 63 by cardiac arrest, recently?

A) Devineni Rajashekhar

B) Vangaveeti Mohan Ranga

C) Devineni Radha Krishna

D) None

(4) Name the Cricket Player, who has been named 10,000 runs club in T 20 s, recently?

A) Brendon MCcullum

B) David Warner

C) Chris Gayle

D) None

(5) What is the India growth forecast for FY 2017-18 by IMF?

A) 7.1%

B) 7.2%

C) 7.3%

D) 7.4%

(6) Name the top Maoist leader CPI (M) who has been died in Kolkata, recently?

A) Mahadev Mukherjee

B) Rauf

C) Naraya Sanyal

D) None

(7) Name the app, which was got golden Peacock Award, recently?

A) Hyd COP

B) Hyd POC

C) Hyd POP

D) None

(8) Name the Bollywood Actor, who has been got Raj Kapoor Awards, recently?

A) Saira Banu

B) Jackie Shroff

C) Both

D) None

(9) Name the Snooker Player, who has won his career 7th Asian Billiards Championship, recently?

A) Pankaj Advani

B) Manan Chandra

C) Subhash Agarwal

D) None

(10) Name the robot, which has been First Made in India industrial robot?




D) None


(1) A   (2) B   (3) A   (4) C   (5) B   (6) C   (7) A   (8) C   (9) A   (10) A

Click Here to download today’s Current Affairs in PDF Format

Leave a Reply

Free E-mail Job Alerts
Enter your email address:
Don't Forget To "Activate" Subscription Link Sent to Your Email