(1) Which month the Zero Hunger Programme to be launched?

(A) March

(B) June

(C) October

(D) August

(2) Which state to ban plastic of less than 51 microns?

(A) Puducherry

(B) Kerala

(C) Punjab

(D) Jharkhand

(3) To whom the union government planned to launch a mobile application recently?

(A) Senior Retired Employees

(B) Young Students

(C) Female Employees

(D) Visually Challenged

(4) Among these whose name is there in ‘World’s ’100 Greatest Living Business Minds’?

(A) Shri Ratan Tata

(B) Shri Ashok Misra

(C) Shri Naresh Iyer

(D) Shri Vignesh Kumar

(5) Who is appointed Uttarakhand Swachh Bharat Mission Brand Ambassador?

(A) Akshay Kumar

(B) Anil Kapoor

(C) Suresh Menon

(D) Shahid Kapoor

(6) Which cricketer was recently recommended for Padma Bhushan, India’s third highest civilian award?

(A) Virat Kohli

(B) Yuvraj Singh

(C) Mahendra Singh Dhoni

(D) Virendar Sehwag

(7) The Vice President of India Shri M. Venkaiah Naidu released a Commemorative Coin on who of the following?

(A) Chidambaram Subramaniam

(B) M.S. Subbulakshmi

(C) Bhimsen Joshi

(D) CNR Rao

(8) Chuck Robbins was appointed as Executive Chairman of which company?

(A) HP

(B) Dell

(C) Cisco

(D) Oracle

(9) Which country has lifted ban on internet calling applications?

(A) Iraq

(B) Morocco

(C) Saudi Arabia

(D) Pakistan

(10) Which book among the following is “NEW YORK TIMES BESTSELLER” by Indian novelist and essayist Salman Rushdie?

(A) Train To Pakistan

(B) The Golden House

(C) The White Tiger

(D) A Suitable boy

(11) Who is the author of the “The Shershah of Kargil”, the biography of Kargil war hero Vikram Batra?

(A) Deepak Surana

(B) R V Raman

(C) Vivek Roy

(D) Karan Mahajan


(1) C   (2) A   (3) A   (4) A   (5) A   (6) C   (7) B   (8) C   (9) C   (10) B   (11) A

Leave a Reply

Free E-mail Job Alerts
Enter your email address:
Don't Forget To "Activate" Subscription Link Sent to Your Email