(1) Name the games, which will be featured in the 2022 Asian Games in China?

A) Video Games

B) Audio Games

C) Both

D) None

(2) Name the personalities, who will be get Dinanath Mangeshkar Award on April 24, 2017?

A) Kapil Dev

B) Aamir Khan

C) Both

D) None

(3) State the day, on which we celebrated every year International Earth Day?

A) April 21st

B) April 22nd

C) April 23rd

D) April 24th

(4) Name the missile, which has been Indian Navy tested successfully on 21 April,2017?

A) Land- Attack Brahmos Supersonic

B) Water Attack Brahmos Supersonic

C) Air Attack Brahmos Supersonic

D) None

(5) Name the Union Minister, who has been Inaugurated “India Steel 2017” in Mumbai, recently?

A) Suresh Prabhu

B) Ramvilas Paswan

C) Birender Singh

D) None

(6) Name the Bollywood Actress, who has been received Dadasaheb Phalke Excellence Award 2017, recently?

A) Saiyami Kher

B) Ayesha Takia

C) Kriti Sanon

D) None

(7) Name the person, who has been received Padma Shri Award, at the age of 91 years?

A) Bharani Yadav

B) Bhakti Yadav

C) Padma Yadav

D) None

(8) Name the veteran journalist, who has been passed away on 20 April, 2017?

A) Varsha Bhosle

B) Amith Bhosle

C) Nora Chopra

D) None

(9) Name the former Iranian President, who has been disqualified from running elections in next month?

A) Mahmoud Ahmadinejad

B) Mahmoud Masud Khan

C) Mahmoud Azmath Khan

D) None

(10) Name the famous Company, which has become most valued Indian company?

A) RIL

B) TCS

C) Both

D) None

Answers:-

(1) A   (2) C   (3) B   (4) A   (5) C   (6) A   (7) B   (8) C   (9) A   (10) A

Click Here to download today’s Current Affairs in PDF Format

Leave a Reply


Share:
Free E-mail Job Alerts
Enter your email address:
Don't Forget To "Activate" Subscription Link Sent to Your Email