(1) India began the 4th Joint Military Exercise, ‘MITRA SHAKTI 2016′ with which country?

A) Sri Lanka

B) Oman

C) Indonesia

D) USA

(2) What is the India’s rank in the World Bank’s Ease of doing business index for 2017?

A) 130th

B) 155th

C) 117th

D) 88th

(3) The First National Tribal Carnival-2016 is being held in which city?

A) Mumbai

B) New Delhi

C) Bengaluru

D) Ranchi

(4) Who won the 2016 Man Booker Prize for his book, “The Sellout”?

A) David Szalay

B) Graeme Macrae Burnet

C) David Means

D) Paul Beatty

(5) What is the India’s rank in the WEF’s Global Gender Gap Index for 2016?

A) 55th

B) 87th

C) 135th

D) 105th

(6) According to the FIFA delegation, which city has choosen the sixth venue for next year’s FIFA U-17 World Cup in India ?

A) Guwahati

B) Kolkata

C) Chennai

D) Pune

(7) Carlos Alberto, who died recently, was a legendary footballer from which country?

A) Germany

B) Brazil

C) Italy

D) France

(8) The Telecom Ministry on October 25 has formed a committee to look into the regulator TRAI’s recommendation of a Rs.3,050 cr penalty on how many telecommunication companies?

A) 2

B) 3

C) 5

D) 7

(9) Ajith Kumar is the chairman of

A) Coffee Board

B) Tea Board

C) Rubber Board

D) Coal India

(10) ‘Schatzgraber’, a mysterious site has been recently located in

A) Indian Ocean

B) Pacific Ocean

C) Antarctic Circle

D) Arctic Circle

Answers:-

(1) A   (2) A   (3) B   (4) D   (5) B   (6) B   (7) B   (8) B   (9) C   (10) D

Leave a Reply


Share:
Free E-mail Job Alerts
Enter your email address:
Don't Forget To "Activate" Subscription Link Sent to Your Email