(1) What is the theme of 2016 World Rabies Day (WRD)?

A) Rabies: Defeat this horrifying disease

B) Rabies- Educate, Vaccinate, Eliminate

C) End Rabies by campaigning

D) End Rabies Together

(2) Hindustan Cables Limited is a


B) Private Enterprise

C) Joint Stock Company

D) Constitutional Body

(3) _______ and Vietnamese navies held the 7th annual Naval Engagement Activity (NEA), Vietnam 2016 at Tien Sa Port in Da Nang recently.

A) South Korea

B) Japan

C) India


(4) The Cabinet panel recently approved the Project Saksham which is related to

A) Goods and Services Tax

B) Upgradation of IITs

C) Start Ups

D) Defence Acquisitions

(5) The 2016 BRICS Labour & Employment Ministerial Meet has been held in which city of India?

A) Udaipur

B) Kochi

C) New Delhi

D) Hyderabad

(6) Karnataka Bank has signed a memorandum of understanding(MoU) with which insurance company for distribution of mutual fund products?

A) Birla Sun Life Asset Management

B) Bajaj Allianz

C) Oriental Insurance

D) New India Assurance

(7) Which city has been declared the “first city free of open defecation” in the country?

A) New Delhi

B) Jaipur

C) Mysuru

D) Ahmedabad

(8) What is the time limit stipulated under section 138(c) of Negotiable Instruments Act, 1881 in case of Cheque Bounce?

A) 10 Days

B) 15 Days

C) 30 Days

D) 45 Days

(9) The book “Kunjamma Ode to a Nightingale: M.S. Subbulakshmi” has been authored by whom?

A) Shiva Pillai

B) Anna Mani

C) Alamelu Das

D) Lakshmi Vishwanathan

(10) Which of the following countries has won the Gold medal at 5th Asian Beach Games for Women’s Kabaddi?


B) Afghanistan

C) Nepal

D) India


(1) B   (2) A   (3) D   (4) A   (5) C   (6) A   (7) C   (8) B   (9) D   (10) D

Leave a Reply

Free E-mail Job Alerts
Enter your email address:
Don't Forget To "Activate" Subscription Link Sent to Your Email