(1) Name the Space Center, which has been launched the first recycled rocket, recently?

A) Space X

B) Space Y

C) Space Z

D) None

(2) State the No.of sports persons received Padma Shri Awards, recently?

A) 6

B) 7

C) 8

D) 9

(3) Name the person, who has been appointed as Chairperson of CBEC?

A) Vanaja Sarna

B) Vanaja Devi

C) Ram Tirath

D) S. Ramesh

(4) Name the veteran cricket player, who has been launched his own social media app called 100 MB Cricket?

A) V V S Laxman

B) Rahul Dravid

C) Ganguly

D) Sachin Tendulkar

(5) Name the Tiger Reserve, which has become first in India get official mascot ?

A) Kanha National Park

B) Guindy National Park

C) Desert National Park

D) None

(6) Name the Malaysian PM, who has been visited India recently?

A) Najib Razak

B) Najib Sultan

C) Najib Aktar

D) None

(7) Name the person, who has been built World’s First Museum of Polar Lands, recently?

A) Jean – Christophe Victor

B) Victor Samuel

C) Paul Victor

D) None

(8) Name the state, which has to pay power bill subsidy to consumers, recently?

A) Asom

B) Bihar

C) Goa

D) None

(9) Name the court, which has now allows candidates above 25 years of age to appear in 2017 NEET Exam?

A) Supreme Court

B) Delhi High court

C) Mumbai High Court

D) None

(10) Name the Indian C.M. Who has been got USIBC Transformative Chief Minister, recently?

A) N. Chandrababu Naidu

B) K. Chandrashekar Rao

C) Nitish Kumar

D) None


(1) A   (2 ) C    (3) A    (4) D    (5) A    (6) A    (7) A    (8) B    (9) A    (10) A

Click Here to download today’s Current Affairs in PDF Format

Leave a Reply

Free E-mail Job Alerts
Enter your email address:
Don't Forget To "Activate" Subscription Link Sent to Your Email