(1) Name the Cricket Player, who has named captain of the year of ESPN Cricinfo Awards?

A) Virat Kohli

B) Steven Smith

C) Eoin Morgan

D) None

(2) Name the Country, which was celebrated Silver Jubilee with India, for their diplomatic relations?

A) Iran

B) Iraq

C) Israel

D) None

(3) Name the tree, on which Chennai High Court pass law to remove the trees from the state?

A) Karuvelam

B) Mahagani

C) Neem

D) None

(4) Name the Committee, which was established on cyber security by RBI, recently?

A) Inter-disciplinary Standing Committee

B) Inter – non disciplinary Standing Committee

C) Inter – distributing Standing Committee

D) None

(5) Name the Indian cricketer, who has become first woman to be honored BCCI Lifetime Achievement Award?

A) Shanta Rangaswamy

B) Mithali Raj

C) Shobha Pandit

D) None

(6) Name the Police Officer, who has been appointed as Director of Sardar Vallabhbhai Patel National Police Academy?

A) B. Sandhya

B) Damayanti Sen

C) Vimla Mehra

D) Dele Barman

(7) Name the popular Gujarati Writer, who was best known for his popular Duniya Ne Undha Chasma, passed away recently?

A) Tarak Mehta

B) Suresh Dalal

C) Bholabhai Patel

D) None

(8) Name the person, who has been appointed, as Chief Secretary of Maharashtra, recently?

A) Pankaj Kumar

B) S.M. Vijayanand

C) Sumit Mullick

D) None

(9) Which actor became the honorary ambassador of Sight Savers?

A) Kabir Bedi

B) Anil Kapoor

C) Puja Bedi

D) None

(10) State the No. of superbugs list, which was released by WHO, recently?

A) 10

B) 11

C) 12

D) 13


(1) A    (2) C    (3) A    (4) A    (5) A    (6) D    (7) A    (8) C    (9) A    (10) C

Click Here to download today’s Current Affairs in PDF Format

Leave a Reply

Free E-mail Job Alerts
Enter your email address:
Don't Forget To "Activate" Subscription Link Sent to Your Email