(1) Name the educational Institution, which has been ranked best by HRD Ministry, recently?

A) IISC Bangalore

B) Banaras Hindu University

C) Jawaharlal Nehru University

D) None

(2) Name the state, which has been launched ‘MP e-nagarpalika’ app recently?

A) Maharashtra

B) Madhya Pradesh

C) Meghalaya

D) Sikkim

(3) State the date, on which 19th Commonwealth Forestry Conference 2017 began, recently?

A) 2nd April

B) 3rd April

C) 4th April

D) 5th April

(4) Name Women cricket Player, who has been adjudged the “Women’s player of the year Award,

A) Harmanpreet Kaur

B) Jhulan Goswami

C) Mithali Raj

D) None

(5) Name the former Indian captain, who has been appointed as the CEO of Gulf Oil India for a day?

A) Sachin Tendulkar

B) M.S. Dhoni

C) Virat Kohli

D) Dravid

(6) Name the city, in which the first biogas bus launched with flat Rs.1 fare, recently?

A) Kolkata

B) Bangalore

C) Madras

D) Hyderabad

(7) Name the person, who has been FIFA banned for life time, recently?

A) Corvaro

B) Jimenez

C) Carlos Ruiz

D) None

(8) State the position of India, a doping violation report published by WADA recently?

A) 1st

B) 2nd

C) 3rd

D) 4th

(9) Name the Hindustani, classical vocalist, who has been passed away 3rd April 2017?

A) Kishori Amonkar

B) Nahid Afrin

C) Anweshaa

D) None

(10) State the Day, on which International Day of Mine Awareness and Assistance observed?

A) 1st April

B) 2nd Apil

C) 3rd April

D) 4th April


(1) B    (2) B    (3) B    (4) A    (5) B    (6) A   (7) B    (8) C    (9) A   (10) D

Click Here to download today’s Current Affairs in PDF Format

Leave a Reply

Free E-mail Job Alerts
Enter your email address:
Don't Forget To "Activate" Subscription Link Sent to Your Email