(1) Who among the following has won the reader’s poll for TIME ‘Person of the Year 2016’?

A) Hillary Clinton

B) Mark Zuckerberg

C) Julian Assange

D) Narendra Modi

(2) The 2016 World Ayurveda Congress has held in which city of India?

A) Bengaluru

B) Kolkata

C) Jaipur

D) Bhopal

(3) LeBron James has been chosen as the Sports Illustrated’s Sportsperson of the Year. He is a player of

A) football

B) basketball

C) volleyball

D) squash

(4) Prince Maha Vajiralongkorn has been proclaimed the new King of-

A) Philippines

B) Indonesia

C) Malaysia

D) Singapore

(5) The Indian Navy celebrates “Navy Day” on which day every year?

A) 1 Dec

B) 2 Dec

C) 3 Dec

D) 4 Dec

(6) Which Country will host FIFA World Cup 2022?

A) Qatar

B) Brazil

C) France

D) Russia

(7) What is the name of the website launched by Tasmania-based Women’s Legal Service in collaboration with TRS Law Offices India to educate Indian women about their legal rights?

A) www.girlszone.com

B) www.girlsgottaknow.in

C) www.girlslife.co.in

D) www.rightofgirls.in

(8) Name the Golf Player who won the 2016 Panasonic Open India title

A) Mukesh Kumar

B) Rashid Khan

C) Honey Baisoya

D) Jyoti Randhawa

(9) Rs._____ crore has been disclosed in the Jan Dhan account.

A) 1.66

B) 1.67

C) 1.64

D) 1.63

(10) According to which bank Rs 2.5 lakh crore may not come back into the banking system due to demonetisation?



C) Axis



(1) D   (2) B   (3) B   (4) D   (5) D   (6) A   (7) B   (8) A   (9) C   (10) B



Leave a Reply

Free E-mail Job Alerts
Enter your email address:
Don't Forget To "Activate" Subscription Link Sent to Your Email