(1) Name the Chief Operating Officer(COO) of Twitter who resigned on 9th November

A) Anthony Noto

B) William Joel Bryan

C) David H. McNerney

D) Adam Bain

(2) What is the amount the Ministry of Skill Development and Entrepreneurship has given to the Pradhan Mantri Yuva Yojana?

A) Rs 503.12 crore

B) Rs 288.08 crore

C) Rs 602.14 crore

D) Rs 499.94 crore

(3) “Smart India Hackathon 2017” has been launched by which union minister?

A) Ravi Shankar Prasad

B) Narendra Modi

C) Prakash Javadekar

D) Dr. Harsh Vardhan

(4) The Healthy India Initiative magazine has been launched by which union minister?

A) Jagat Prakash Nadda

B) Raj Nath Singh

C) Prakash Javadekar

D) Narendra Modi

(5) Which country on November 10 launched a Pulsar Navigation Satellite?


B) Israel

C) South Korea

D) China

(6) Barack Obama successor Donald Trump was elected the ____ President of the United States.

A) 41st

B) 42nd

C) 43rd

D) 45th

(7) PM Narendra Modi recently inaugurated the first ever International Agro-biodiversity Congress (IAC) in

A) Mumbai

B) Jaipur

C) Bhopal

D) New Delhi

(8) On Novbember 3 Indian Airforce landed its largest military transport aircraft C-17 Globemaster in which town of Arunachal Pradesh?

A) Walong

B) Dakshin Dinajpur

C) Dibang

D) Mechuka

(9) Which country’s pollution control authority has launched a mobile app to curb pollution?


B) India

C) China

D) Egypt

(10)Pandit Amaradeva, who died recently, was the music legend of which country?

A) India

B) Nepal

C) Sri Lanka

D) Bhutan


(1) D (2) D (3) C (4) A (5) D (6) D (7) D (8) D (9) B (10) C

Leave a Reply

Free E-mail Job Alerts
Enter your email address:
Don't Forget To "Activate" Subscription Link Sent to Your Email