Click here to download 11 March 2018 CA Quiz in PDF Format

(1) Who among the following has been given the additional charge of the Civil Aviation Ministry after the resignation of Ashok Gajapati Raju?

(A) Piyush Goyal

(B) Nitin Gadkari

(C) Ravi Shankar Prasad

(D) Suresh Prabhu

Answer: D

(2) Which among the given teams has won the 27th Sultan Azlan Shah Cup?

(A) Malaysia

(B) England

(C) Australia

(D) New Zealand

Answer: C

(3) Miles-18 first ever multi nation naval exercise is held in which sea area?

(A) Indian Ocean

(B) Andaman Sea

(C) Bay of Bengal

(D) None of the above

Answer: B

(4) Which Government document has been made mandatory for availing more than Rs. 50 cr loan?

(A) Aadhar

(B) Passport

(C) Voter Card

(D) Birth Certificate

Answer: B

(5) First Conference of International Solar Alliance is held at ——–.

(A) Nairobi

(B) Paris

(C) Kolkata

(D) New Delhi

Answer: D

(6) _______ and Israeli had launched the so-called “Juniper Cobra 2018″ military drill.

(A) Japan

(B) US

(C) Russia

(D) France

Answer: B

(7) Winter Paralympics 2018 is taking place at __________.

(A) Seoul

(B) Busan

(C) Pyeongchang

(D) Daegu

Answer: C

(8) President Ram Nath Kovind will be the chief guest at the celebration commemorating the 50th year of the independence of ________.

(A) Seychelles

(B) Mauritius

(C) Madagascar

(D) Nauru

Answer: B

(9) Which country has amended it’s constitution to remove the two term limit for the presidency?

(A) Pakistan

(B) US

(C) China

(D) Myanmar

Answer: C

(10) Parag Agrawal, an alumnus of IIT-Bombay has been appointed as the Chief Technology Officer of which company?

(A) Flipkart

(B) Adobe

(C) Paytm

(D) Twitter

Answer: D

Leave a Reply

Free E-mail Job Alerts
Enter your email address:
Don't Forget To "Activate" Subscription Link Sent to Your Email