(1) Name the state Govt, which has been launched “Operation Durga”, recently?

A) Haryana

B) Karnataka

C) Tamil Nadu

D) Kerala

(2) Name the State Govt, which has been signed MoU for “Power for All” with Centre, recently?

A) Uttar Pradesh

B) Madhya Pradesh

C) Himachal Pradesh

D) None

(3) Name the State Govt, which has been to introduce “Ammaku Vandanam” in Schools?

A) Uttar Pradesh

B) Madhya Pradesh

C) Andhra Pradesh

D) None

(4) Name the Union Minister, who has been launched Aadhaar Seedling Application in New Delhi, recently?

A) Vijay Goel

B) Suresh Prabhu

C) Bandaru Dattatreya

D) None

(5) Name the Bollywood Actress, who has been featured on Forbes 30 Under 30 Asia list, recently?

A) Sonam Kapoor

B) Alia Bhatt

C) Anushka Sharma

D) None

(6) What is the full form of GST?

A) Great Services Tax

B) Goods and Services Tax

C) Goods and Sales Tax

D) None

(7) Name the former Jammu & Kashmir governor died, recently?

A) Sarath Chandra Saxena

B) Bharath Chandra Saxena

C) Girish Chandra Saxena

D) None

(8) Name the Organisation, which has published report on drinking of contaminated water, recently?





(9) Name the Indian Environmental Engineer who has been won Cartier Women’s Initiative Award, recently?

A) Trupti Jain

B) Meera Jain

C) Aditi Jain

D) None

(10) What is the name of the North Korea’s founder?

A) Kim I Sung

B) Kim II Sung

C) Kim Jong – I

D) Kim Jong – II


(1) A   (2) A    (3) C  (4) C  (5) B   (6) B    (7) C    (8) A   (9) A   (10) B

Click Here to download today’s Current Affairs in PDF Format

Leave a Reply

Free E-mail Job Alerts
Enter your email address:
Don't Forget To "Activate" Subscription Link Sent to Your Email