(1) Name the village in Maharashtra, as Sachin’s adopted second village for development, recently?

A) Akola

B) Belgaum

C) Chandapura

D) Donja

(2) Name the female, who has been crowned the UFC’s first female featherweight Champion, recently?

A) Amanda Nunes

B) Holly Holm

C) De Randamie

D) None

(3) Name the Indian Tabla player, who has won 2017 Grammy Award For Best Music, recently?

A) Sandeep Das

B) Kumar Bose

C) Sameer Chatterjee

D) None

(4) State the no. of satellites, with these ISRO created a new world record in the space arena in a single rocket, recently?

A) 101

B) 102

C) 103

D) 104

(5) Name the person, who has been appointed as new UN Peacekeeping Chief, recently?

A) Jean – Pierre Lacroix

B) Jeffrey Feltman

C) Oscar Fernandez

D) None

(6) Name the female singer, who has won top 5 Grammy awards in 2017, recently?

A) Adele

B) Janet Jackson

C) Teena Marie

D) None

(7) Name the Indian racer, who has won the New Zealand Grand Prix, 2017 recently?

A) Jehan Daruvala

B) Aditya Patel

C) Gaurav Gill

D) Narain Karthikeyan

(8) Name the city, in which 11th edition of the biennial International Aero India 2017 show begins, recently?

A) Bengaluru

B) Madras

C) Hyderabad

D) Delhi

(9) State the date on which, Supreme Court convicted Sasikala in disproportionate assets?

A) 13th February

B) 14th February

C) 15th February

D) 16th February

(10) Name the Person, who has been appointed as the new ICAI President for 2017-18?

A) Nilesh Singh

B) Nilesh Mehta

C) Nilesh Vikamsey

D) None


(1) D    (2) C    (3) A    (4) D    (5) A    (6) A    (7) A    (8) A   (9) B   (10) C

Click Here to download today’s Current Affairs in PDF Format

Leave a Reply

Free E-mail Job Alerts
Enter your email address:
Don't Forget To "Activate" Subscription Link Sent to Your Email