(1) Which of the following days is observed as the International Day for the Preservation of the Ozone Layer?

A) 10 Sep

B) 12 Sep

C) 14 Sep

D) 16 Sep

(2) Which state has topped in attracting industrial investments in 2015-16 as per latest RBI report?

A) Maharashtra

B) Tamilnadu

C) Andhra Pradesh

D) Karnataka

(3) Which State Chief Minister signed an memorandum of understanding (MoU) with Goa State to work together in IT development?

A) Andhra Pradesh

B) Maharashtra

C) Kerala

D) Telangana

(4) Who has been appointed as the new chairman of Life Insurance Corporation of India (LIC)?

A) Usha Pal

B) Usha Sangwan

C) VK Sharma

D) Nitin Srivastav

(5) Atul Kumar Goel has taken charge as Executive Director in which of the following public sector banks?

A) Union Bank of India

B) Bank of India

C) Bank of Baroda

D) Corporation Bank

(6) Which Indian cricketer has been conferred Arjuna Awards for year 2016?

A) Yuvraj Singh

B) Mahendra Singh Dhoni

C) Ajinkya Rahane

D) Rohit Sharma

(7) Carlo Azeglio Ciampi has passed away at the age of 95 years. He was former president of which country?

A) France

B) Italy

C) Germany

D) Brazil

(8) India positioned to which rank in World Economic Freedom Index according to th Economic Freedom of the World 2016 Annual Report?

A) 111

B) 113

C) 112

D) 114

(9) Which limited has been conferred the prestigious membership of the Asia-Pacific Aerospace Quality Group (APAQG) under the category ‘Full Member with voting rights’?

A) Bharat Petroleum Corporation Limited

B) Neyveli Lignite Corporation Limited

C) Hindustan Unilever Limited

D) Hindustan Aeronautics Limited

(10) To which country India is likely to offer help in building an east-west railway line?

A) China

B) Nepal

C) Bhutan

D) Bangladesh


(1) D   (2) C   (3) D   (4) C   (5) A   (6) C   (7) B   (8) C   (9) D   (10) B

Leave a Reply

Free E-mail Job Alerts
Enter your email address:
Don't Forget To "Activate" Subscription Link Sent to Your Email