(1) The World Philosophy Day is observed every year on

A) 11 Nov

B) 12 Nov

C) 13 Nov

D) 17 Nov

(2) Oxigen has tied with which bank for cash management services?

A) Axis Bank


C) Yes Bank

D) Federal Bank

(3) Name the HDFC Banks MD who made 36th place in the Fortune’sTop 50 Business Persons List.

A) Rana Kapoor

B) Aditya Puri

C) Ashwani Kumar

D) Anand Krishnamurthy

(4) Which company has recently launched IoT services under unlimit?

A) Vodafone

B) Aircel

C) Airtel

D) Reliance Group

(5) Which of the following institutions and the Govt of India on have signed a USD 500-mn loan pact to build a 9.8 km long road bridge across the Ganges River in Bihar? This will be India’s longest river bridge.

A) World Bank


C) Asian Development Bank (ADB)

D) New Development Bank

(6) Debbie Hockley was recently elected as president of the national cricket board of which country, becoming the first woman to hold that role?

A) New Zealand

B) Australia

C) Zimbabwe

D) England

(7) The deadline set by the RBI for banks to clean up their balance sheets is

A) Mar 2017

B) Jun 2017

C) Sep 2017

D) Mar 2018

(8) Which city has issued a orange alert for heavy air pollution?

A) New Delhi

B) Beijing

C) Seoul

D) New York

(9) Name the cricket player who has been as interim chairman of selectors of Cricket Australia.

A) Kepler Wessels

B) Allan Border

C) Trevor Hohns

D) Phil Carlson

E) Jeff Thomson

(10) Which state government has signed a MoU with Microsoft Corporation India?

A) Maharashtra

B) Karnataka

C) Telangana

D) Sikkim


(1) D  (2) D  (3) B  (4) D  (5) C  (6) A  (7) A  (8) B  (9) C  (10) C

Leave a Reply

Free E-mail Job Alerts
Enter your email address:
Don't Forget To "Activate" Subscription Link Sent to Your Email