(1) Name the oldest person, who has been world’s oldest Human Being on the earth, recently?

A) Violet Brown

B) Violet Black

C) Emma Morano

D) None

(2) Name the country, which has been renamed six places in Arunachal Pradesh, recently?

A) Tibet

B) China

C) Bhutan

D) None

(3) Name the country, which has to host BRICs film festival held in June month?

A) Bhutan

B) Tibet

C) China

D) Nepal

(4) Name the Union Minister, who has been inaugurated Civil Services Day function, recently?

A) Rajnath Singh

B) Arun Jaitley

C) Venkaiah Naidu

D) None

(5) Name the Sri Lankan Cricketer, who has been inducted into ICC Hall of Fame?

A) Arvinn de Silva

B) Jayasurya

C) Muttiah Muralitharan

D) None

(6) Name the person, who has been conferred with UNESCO’s Peace Prize, recently?

A) Giusi Nicolini

B) Gause Nicolini

C) Graeme Nicolini

D) None

(7) Name the Canadian Defence Minister who has been offering prayers in Golden Temple, recently?

A) Harjit Singh Sajjan

B) Surjit Singh Sajjan

C) Harpreet Singh Sajjan

D) None

(8) Name the Indian Visually impaired athlete, who has been completed Boston Marathon, recently?

A) Mehar Baheti

B) Sagar Baheti

C) Shekhr Baheti

D) None

(9) Name the Stamps, which have been sold at 500,000 pounds at an auction in UK?

A) Nehru Stamps

B) Indira Gandhi Stamps

C) Gandhi Stamps

D) None

(10) Name the Indian, who has been named in the Time Magazine’s 100 most influential people of 2017?

A) Narendra Modi

B) Vijay Shekhar Sharma

C) Both

D) None


(1) A   (2) B   (3) C   (4) A   (5) C   (6) A   (7) A   (8) B   (9) C   (10) C

Click Here to download today’s Current Affairs in PDF Format

Leave a Reply

Free E-mail Job Alerts
Enter your email address:
Don't Forget To "Activate" Subscription Link Sent to Your Email