(1) The first-ever global conference to strengthen Arbitration and Enforcement in India has started in which city?

A) Kochi

B) Kolkata

C) New Delhi

D) Chennai

(2) The Reserve Bank of India (RBI) is soon to introduce a new high-value currency note in the denomination of

A) Rs 2,000

B) Rs 2,500

C) Rs 5,000

D) Rs 10,000

(3) Mehar Mittal, who passed away recently, was the legendary actor of which language?

A) Punjabi

B) Tamil

C) Telugu

D) Odia

(4) India’s first railway university will be set up in which city?

A) Bengaluru

B) Vadodara

C) Varanasi

D) Kochi

(5) How much will Power Grid Corporation of India invest in power transmission projects?

A) Rs 1,235.40 crore

B) Rs 1,000.20 crore

C) Rs 1,580.13 crore

D) Rs 1,184.45 crore

(6) The book “Andhere se ujale ki aur” has been authored by which union minister of India?

A) Ravi Shankar Prasad

B) Uma Bharati

C) Arun Jaitley

D) Sushma Swaraj

(7) Which organisation has celebrated Wonder Woman’s 75th birthday by naming the comic book character as its new honorary ambassador for the empowerment of women and girls?


B) The United Nations

C) International Monetary Fund


(8) Name the abandoned pilgrim town in the south eastern tip of Tamil Nadu which is often reffered as Ghost Town by Centre?

A) Danushkodi

B) Salem

C) Vellore

D) Erode

(9) Which country has won the 2016 Kabaddi World Cup?

A) Sri Lanka

B) Iran

C) India

D) China

(10) ICICI, Axis, StanChart get back how much amount of Essar loans ?

A) $1.5 bn

B) $3.5 bn

C) $5 bn

D) $2.5 bn


(1) C   (2) A   (3) A   (4) B   (5) D   (6) C   (7) B   (8) A   (9) C   (10) D

Leave a Reply

Free E-mail Job Alerts
Enter your email address:
Don't Forget To "Activate" Subscription Link Sent to Your Email