(1) Name the title, in which Jo-Wilfried Tsonga defeated Lucas pouille and got his ninth victory?

A) 2017 Open 13

B) Wimbledon

C) US Open

D) None

(2) State the day, on which we celebrates National Science Day every year?

A) 25th February

B) 26th February

C) 27th February

D) 28th February

(3) Name the place, in which the 2017 Mobile World Congress began, recently?

A) Barcelona

B) Madrid

C) Castille

D) Murcia

(4) Name the place, Former Union Minister P.Shiv Shankar passed away on 27 February, 2017?

A) Hyderabad

B) Kolkata

C) Delhi

D) Mumbai

(5) Name the Country, which was created World’s First Robot Table Tennis Tutor, recently?

A) Germany

B) Japan

C) Korea

D) China

(6) Name the spacecraft, which is going to be NASA’s first spacecraft to the sun in 2018?

A) Solar Probe Plus Mission

B) Stardust

C) Spirit

D) None

(7) Name the Hockey team, which was crowned Hockey India League, recently?

A) Dabang Mumbai

B) Kalinga Lancers

C) Delhi Waveriders

D) None

(8) Name the person, who has been appointed as Chief Information Commissioner to Jammu & Kashmir State?

A) NN Vohra

B) Omar Abdullah

C) Khursheed A Ganai

D) None

(9) Name shooting division, in which India bagged first gold in this event for the country?

A) 25 metres mixed team

B) 10 metres mixed team

C) 50 metres mixed team

D) None

(10) Name the person, who has been appointed as External Affairs Ministry Spokesperson, recently?

A) Gopal Baglay

B) Vikas Swarup

C) Deepak Mittal

D) None


(1) A    (2) D    (3) A    (4) A    (5) B    (6) A    (7) B    (8) C    (9) B    (10) A

Click Here to download today’s Current Affairs in PDF Format

Leave a Reply

Free E-mail Job Alerts
Enter your email address:
Don't Forget To "Activate" Subscription Link Sent to Your Email