(1) Name the Bollywood Actor, who has been received Kala Ratan Award, recently?

A) Anupam Kher

B) Rajesh Khanna

C) Anil Kapur

D) None

(2) Name the team, which has been won the Santosh Trophy for 32nd time?

A) Punjab

B) Haryana

C) West Bengal

D) None

(3) Name the place, which will to host final FIFA U-17 World Cup match?

A) Kolkata

B) Chennai

C) Bengaluru


(4) Name the Jurist, who has been passed away on March 28, 2017?

A) P. Nanda

B) S. Bhargava

C) T.R. Andhyarujana

D) None

(5) Name the bank, which has been received Best Small Bank Award 2016, recently?




D) None

(6) Name the Indian city,which will to host 105th Indian Science Congress, January 2018?

A) Pune

B) Hyderabad

C) Bengalur

D) Delhi

(7) Name the Indian Shuttler, who has been won International Title in Lining-Israel Open, recently?

A) Purv Barve

B) Varun Kapur

C) Both

D) None

(8) Name the Indian Badminton Pair, who has been won Vietnam Open on 27 March 2017?

A) Sumeeth & Manu

B) Satwik Sairaj & Chirag

C) Vishnu & Pranav

D) None

(9) Name the state, which is a pioneer in carrying for ward financial inclusion through close cooperation between SHG’s and banks?

A) Odisha

B) Assam

C) Bihar

D) Punjab

(10) Name the Indian American, who has been named next CEO of The Leadership Conference?

A) Henderson

B) VAnita Gupta

C) Both

D) None


(1) A    (2) C    (3) A    (4) C    (5) A    (6) B    (7) C    (8) B    (9) A    (10) B

Click Here to download today’s Current Affairs in PDF Format

Leave a Reply

Free E-mail Job Alerts
Enter your email address:
Don't Forget To "Activate" Subscription Link Sent to Your Email