(1) PM Narendra Modi recently inaugurated the first phase of SAUNI project related to irrigation and drinking water supply in which state?

A) Maharashtra

B) Madhya Pradesh

C) Rajasthan

D) Gujarat

(2) The National Payments Corporation of India has launched the pilot project for BBPS with 26 operating units. What is the full form of BBPS?

A) Basic Bill Payment System

B) Bharat Basic Payment System

C) Balance and Bill Payment System

D) Bharat Bill Payment System

(3) Government on August 30 cleared bidding for how many highway projects in 11 states?

A) 9

B) 12

C) 16

D) 13

(4) Which of the following state govts has signed a memorandum of understanding with Google India to promote digital literacy and drive the digital transformation in the state?

A) Goa

B) Delhi

C) Telangana

D) Assam

(5) Which of the following has become the first state to distribute 2 crore LED Bulbs under UJALA scheme?

A) Uttar Pradesh

B) Madhya Pradesh

C) Gujarat

D) Chhattisgarh

(6) Anuradha Rao has been appointed as the new MD and CEO of

A) Reliance Mutual Fund

B) SBI Mutual Fund

C) L&T Mutual Fund

D) LIC Mutual Fund

(7) Name the digital payment company which has announced its tie up with 12 state electricity boards.

A) PayTM

B) Freecharge

C) Google wallet

D) MobiKwik

(8) Which Sportsmen has been upgraded to clinch the Silver from Bronze medal in London Olympics 2016 due to Russian Sportsman failed in Doping Test?

A) Mary Kom

B) Gagang Narang

C) Yogeshwar Dutt

D) Saina Nehwal

(9) Which country will host the 2016 Asian Tennis Tour (ATT) in September?

A) Vietnam

B) Bhutan

C) China

D) Cambodia

(10) Who won gold in 100 meter race in Americas Masters Games?

A) Man Kaur

B) Asharfa Devi

C) Suresh Singh

D) Alok Gaikwad


(1) D   (2) D   (3) C   (4) A   (5) C   (6) B   (7) D   (8) C   (9) B   (10) A

Leave a Reply

Free E-mail Job Alerts
Enter your email address:
Don't Forget To "Activate" Subscription Link Sent to Your Email