(1) A fishing cat was sighted in which part of Andhra Pradesh?

A) Kruthivennu

B) Vuyyuru

C) Gampalagudem

D) Machilipatnam

(2) India beat which country in the 2016 Asian Champions Trophy Hockey tournament?

A) Pakistan

B) China

C) Japan

D) South Africa

(3) The European Union (EU) and which county recently signed Comprehensive Economic and Trade Agreement (CETA), a landmark trade deal?

A) France

B) Argentina

C) Japan

D) Canada

(4) Which of the following players has topped the world rankings for doubles?

A) Venus Williams

B) Sania Mirza

C) Serena Williams

D) Martina Navratilova

(5) Which of the following Indians has been placed highest in list of top athletes?

A) Virat Kohli

B) M S Dhoni

C) Vijender Singh

D) Leander Paes

(6) Who amongst the following has won the Mexico Grand Prix?

A) Sebastian Vettel

B) Lewis Hamilton

C) Mike Pence

D) Nico Roseberg

(7) The RBI recently urged public to examine high value currency notes before accepting them to avoid circulation of fake currency notes. The highest denomination banknotes in circulation are

A) Rs 100

B) Rs 500

C) Rs 1,000

D) Rs 5,000

(8) Vikram Chandra stepped down as the group CEO and executive director of which of the following news broadcasters recently?



C) ABP News

D) India TV

(9) Which country will spend $10 billion to end the civil war in its country?

A) Yemen

B) Syria

C) Phillipines

D) Nigeria

(10) Which city’s air quality has been recorded as “worst” a day before Diwali?

A) Mumbai

B) Delhi

C) Allahabad

D) Pune


(1) D   (2) A   (3) D   (4) B   (5) B   (6) B   (7) C   (8) A   (9) D   (10) B

Leave a Reply

Free E-mail Job Alerts
Enter your email address:
Don't Forget To "Activate" Subscription Link Sent to Your Email