(1) Name the person, who has been received the honorary General title of Nepal Army, recently?

A) Bipin Rawat

B) Birender Singh

C) Sunil Lamba

D) None

(2) Name the person, who has become the World’s second Richest person, recently?

A) Mark Zuckerberg

B) Jeff Bezos

C) Bill Gates

D) None

(3) Name the Indian Chess player, who has become India’s 46th Grand master, recently?

A) Srinath Narayan

B) Hari Krishna

C) Hampi

D) Harika

(4) Name the Hockey Player, who has been named player of year 2016 in Asian Hockey Awards?

A) VR Raghunath

B) SV Sunil

C) Manpreet Singh

D) None

(5) Name the place, president to inaugurate Namimi Brahmaputra River festival on 31 st March ?

A) Guwahati

B) Tezpur

C) Dispur

D) Digboi

(6) Name the Organization, on which Union Govt released a postage Stamp on 30 March, 2017?

A) Cub Scouts

B) Red Cross

C) Blue Cross


(7) Name the astronaut, who has been broke Sunita Williams Space Walking record, recently?

A) B. Morgan

B) Jan Davis

C) Peggy Whitson

D) None

(8) Name the Union Minister, who has been launched online film Certification system, recently?

A) M. Venkaiah Naidu

B) Rajnath Singh

C) Arun Jaitley

D) None

(9) Name country, which has become first country to ban metals mining, recently?

A) Costa Rica

B) Honduras

C) EI Salvador

D) None

(10) Name the new Working project, which has been jointly made by NASA, ISRO, recently?






(1) A    (2) B    (3) A    (4) B    (5) A    (6) A    (7) C    (8) A    (9) C    (10) A

Click Here to download today’s Current Affairs in PDF Format

Leave a Reply

Free E-mail Job Alerts
Enter your email address:
Don't Forget To "Activate" Subscription Link Sent to Your Email