(1) Name the person, who has been dismissal by Trump as FBI director, recently?

A) J. Pickard

B) James Comey

C) Robert Multer

D) None

(2) Name the person, who has been bagged Best Director and Best Actress Awards at NYIFF, recently?

A) Konkona Sensharma

B) Kona Rao Vat

C) Both

D) None

(3) Name the Organization, who has been hosted book fairs in Panchayats of India wide?





(4) Name the person, who has been appointed India’s Ambassador to Netherlands, recently?

A) Venu Rajamony

B) C.M. Bhandari

C) M.K. Lokesh

D) None

(5) Name the Calcutta High Court Judge, who has been Supreme Court order sentencing to six monthly imprisonment?

A) Manoj Misra

B) Ramesh Sinha

C) C.S. Karnan

D) None

(6) Name the person, who has been appointed Twitter India’s country Director, recently?

A) Vikramjeet Singh

B) Malik Singh

C) Taranjeet Singh

D) None

(7) Name the Indian Wrestler, who has been won bronze in Asian Wrestling Championship, recently?

A) Sushit Kumar

B) Harpreet Singh

C) Yogeshwar Dutt

D) None

(8) Name the senior NCP leader, who has been passed away after prolonged illness, recently?

A) R.P. Patil

B) Bhujbal

C) Arjun Tulshiram

D) None

(9) Name the country to replace its research station in Antarctica, recently?

A) India

B) Nepal

C) Bhutan

D) China

(10) State the day, on which we celebrated National Technology Day every year?

A) 8 th May

B) 9th May

C) 10th May

D) 11th May

(11) Name the person, who has been elected as Head of FIFA Government Committee, recently?

A) Justice Khehar

B) Justice Mukul Mudgal

C) Justice Malhotra

D) None


(1) B    (2) A    (3) A    (4) A    (5) C    (6) C    (7) B    (8) C    (9) A    (10) D    (11) B

Click Here to download today’s Current Affairs in PDF Format

Leave a Reply

Free E-mail Job Alerts
Enter your email address:
Don't Forget To "Activate" Subscription Link Sent to Your Email