(1) Name the person, who has been appointed as Defence Secretary, recently?

A) Sanjay Mitra

B) Sanjay Ghosh

C) Both

D) None

(2) Name the Metro Rail, which was offer job to members from transgender community, recently?

A) Mumbai Metro Rail

B) Delhi Metro Rail

C) Hyderabad Metro Rail

D) Kochi Metro Rail

(3) Name the person, who has been named as UN new Humanitarian Chief?

A) Mark Low Cock

B) Steve Smith

C) Mark Tayler

D) None

(4) Name the person, who has been appointed as Secretary of Department of Telecommunications?

A) Aruna Sundararajan

B) J. S. Deepak

C) Mahima Sundararajan

D) None

(5) State the toll free number of National Contact Center which was launched be Election Commission of India?

A) 1811000950

B) 1800111950

C) 1800000950

D) 1811111950

(6) Name the country, which has been declared end to Zika emergency?

A) Brazil

B) Sudan

C) Korea

D) None

(7) Name the Indian Cricket Player, who has been awarded life membership of MCC, recently?

A) Sachin

B) Dravid

C) Laxman

D) None

(8) Astronomers have discovered primitive atmosphere around a planet, what is the name of it?

 A)    Neptune

 B)    Saturn

 C)    Uranus

 D)    None

(9) Name the Woman Police Officer, who has been appointed as Gujarat’s First Woman Police Chief?

A) Merin Joseph

B) Sanjukta

C) Geetha Johri

D) None

(10) Name the Union Ministry, who has been launched a new app for Central Armed Police Forces, recently?

A) Rajnath Singh

B) Arun Jaitley

C) Dattatreya

D) None

(11) Name the person who has been appointed as new ambassador to France, recently?

A) Vinay Mohan

B) Mohan Kumar

C) Aswin Kumar

D) None


(1) A    (2) D    (3) A    (4) A    (5) B    (6) A    (7) C    (8) A    (9) C    (10) A    (11) A

Click Here to download today’s in Current Affairs in PDF Format

Leave a Reply

Free E-mail Job Alerts
Enter your email address:
Don't Forget To "Activate" Subscription Link Sent to Your Email