(1) Which country’s Men’s team won compound gold in World Cup Archery, Shanghai, recently?

A) India


C) Iran

D) Colombia

(2) Name the Indian girl, who has been won the 2 gold medals in the first Asia level Yoga Competition?

A) Hampi

B) Vaishnavi Shone

C) Harika

D) None

(3) Name the Indian Air Marshal, who has been appointed as Deputy Chief of Integrated Defence Staff?

A) PN Pradhan

B) Arup Raha

C) Pradeep Vasant

D) None

(4) Name the person, who has been elected as 2nd time President of Iran, recently?

A) Ebrahim Raisi

B) Hassan Rouhani

C) Javed Zarif

D) None

(5) Name the cheapest respiratory filter, which has been developed by IIt Delhi, recently?

A) Naso filters

B) Gaso filters

C) Naso breathers

D) Gaso breathers

(6) Name the person, who has been released book series written by M.S. Swaminathan, recently?

A) Narendra Modi

B) Arun Jaitley

C) Rajnath Singh

D) None

(7) State the day, on which we celebrate World Metrology Day every year?

A) 18 May

B) 19 May

C) 20 May

D) 21 May

(8) Name the Hyderabad’s first Private airline, which was get licence in UDAN scheme, recently?

A) Turbo Megha Airways

B) Turbo Jet Airways

C) Turbo Fly Airways

D) None

(9) Name the Indian Company, which has got the place in Global Powers of Luxuty Goods report?

A) Gitanjali Gems

B) Titan Company

C) PC Jeweller

D) All the above

(10) Name the Union Minister, who has been attend the G-20 Labour and Employment Ministers Meet held in

A) Venkaiah Naidu

B) Arun Jaitley

C) Rajnath Singh

D) Bandaru Dattatreya

(11) Name the Organization, which has been banned open defection, waste dumping on Yamuna Flood Plains?




D) None


(1) A    (2) B    (3) A    (4) B    (5) A    (6) A    (7) C    (8) A    (9) D    (10) D    (11) C

Leave a Reply

Free E-mail Job Alerts
Enter your email address:
Don't Forget To "Activate" Subscription Link Sent to Your Email