(1) Name the Indian young cartoonist, who has been won WWF International President’s Awards, recently?

A) Vijay Narain

B) Rohan Chakravarty

C) R.K. Laxman

D) None

(2) Name the team, which has been won the Ice Hockey World Title, recently?

A) Canada

B) Sweden

C) Germany

D) None

(3) Name the Organisation, which has been released the first draft of nuclear ban treaty?

A) United Nations

B) G-7 Countries

C) G – 20, Countries

D) None

(4) Name the album singer, who has been bagged 13 awards at 2017 Billboard Music Awards?

A) Drake

B) Adele

C) Justin Bieber

D) None

(5) State the Day, on which we celebrate World Turtle Day every year?

A) 21 st May

B) 22nd May

C) 23rd May

D) 24th May

(6) Name the place, in which the 70th World Health Assembly Opened on 22 May 2017?

A) Jeneva

B) Karachi

C) New Delhi

D) None

(7) Name the senior Journalist, who has been appointed as Ambassador to Swachh Andhra Mission, recently?

A) Appala Swamy

B) N.P. Rajendran

C) T. Kutumba Rao

D) None

(8) Name the James Bond hero, who has been died at 89 on 23 May, 2017?

A) Roger Moore

B) David Niven

C) Barry Nelson

D) None

(9) Name the person, who has been released the book “India 2017 year book”, recently?

A) Arun Jaitley

B) Rajnath Singh

C) Dattatreya

D) None

(10) Name the person, who has been inaugurated series of projects in Gujarat, recently?

A) Amit Shaw

B) Narendra Modi

C) Venkaiah Naidu

D) None

(11) Name the Bollywood Actress, who has been won International Humanitarian Award, recently?

A) Jacqueline Fernandez

B) Rani Mukerji

C) Sunny Leone

D) None


(1) B    (2) B    (3) A    (4) A    (5) C    (6) A    (7) C    (8) A    (9) B    (10) B    (11) A

Click Here to download today’s Current Affairs in PDF Format

Leave a Reply

Free E-mail Job Alerts
Enter your email address:
Don't Forget To "Activate" Subscription Link Sent to Your Email