(1) Name the senior bureaucrat, who has been appointed as new Secretary of CBSE, recently?

A) Gurucharan

B) Anurag Tripathy

C) Sekhar Basu

D) None

(2) Name the person, who has been appointed IAMAI Chairman, recently?

A) Subho Ray

B) Rajan Anandan

C) Kunal Shah

D) None

(3) Name the state in which its agriculture minister launched e-plant clinics, recently?

A) Haryana

B) Uttar Pradesh

C) Jammu & Kashmir

D) None

(4) Name Organization, who has to host Asian Junior Tennis Championship 2017?




D) None

(5) What is the name of longest bridge in India?

A) Dhola – Sadiya

B) Bandra – Worli

C) Jammu _ Srinagar

D) None

(6) Name the Union Ministry, which has been banned sale of Cattle for slaughter, recently?

A) Environment – Water

B) Environment – Forests

C) Forests – Water

D) None

(7) Name the author, who has been wrote the book “Winning Like Virat Think and Succeed Like Khloe”, recently?

A) Abhirup Bhattacharya

B) Swarup Bhattacharya

C) Both

D) None

(8) Name the Punjab former DGP, who has been named as “Punjab Super Cor”, recently Died?

A) Rajender Singh

B) KPS Gill

C) SSP Gill

D) None

(9) Name the Vaccination drive, which has been launched by CP CM, recently?

A) Cholera

B) Malaria

C) Japanese Encephalitis

D) None

(10) Name the country, which has been blocked 21 media websites in it, recently?

A) Egypt

B) Jordan

C) Qatar

D) None

(11) Name the country, in which the 2017 NATO Summit was held, recently? 

A) Belgium

B) Turkey

C) Sudan

D) None


(1) B    (2) B    (3) C    (4) B    (5) A    (6) B    (7) A    (8) B    (9) C    (10) A    (11) A

Click Here to download today’s Current Affairs in PDF Format

Leave a Reply

Free E-mail Job Alerts
Enter your email address:
Don't Forget To "Activate" Subscription Link Sent to Your Email