(1) Name the Union Minister, who has been flagged off Slum Yuva Daud in New Delhi, recently?

A) Suresh Prabhu

B) Vijay Goel

C) Kalraj Mishra

D) Anantha Kumar

(2) Name the country, in which the two-day G-7 summit held recently?

A) Italy

B) Brezil

C) Turkey

D) Sudan

(3) Name the place in Assam, in which PM Modi laid foundation stone for AIIMS, recently?

A) Guwahati

B) Digbai

C) Changsari

D) None

(4) Name the person, who has been presented the Dr. Ambedkar National Awards, recently?

A) Narendra Modi

B) Rajnath Singh

C) Arun Jaitley

D) Pranab Mukherjee

(5) Name the football Club, which has been won 2016-17 UEFA Europe League Title, recently?

A) Manchester United

B) Football Club Ajax

C) Liverpool

D) None

(6) Name the person, who has been flagged off country’s first E-Vehicle Public Transport recently?

A) Nitin Gadkari

B) Sadananda Gowda

C) Vijay Goel

D) None

(7) State the amount which was announced by India assistance to Mauritius, recently?

A) $ 500 mn

B) $ 600 mn

C) $ 700 mn

D) $ 800 mn

(8) Name the Indian American, who has been nominated US Court of Appeals, recently?

A) Aroop Thapar

B) Anand Thapar

C) Amul Thapar

D) None

(9) Name the person, who has been assumed as Chairman of National Commission for Minorities?

A) Syed Ghayorul Hasan Rizvi

B) Mohamud Ghayorul Hasan Rizvi

C) Mukhtar Abbas Naqvi

D) None

(10) Name the person, who has been got honorary Doctorate degree from Harvard University, recently?

A) Mark Zuckerberg

B) Sunder Pichai

C) Both

D) None

(11) Name the State, which has been announced pension scheme for journalists, recently?

A) Sikkim

B) Haryana

C) Punjab

D) Goa


(1) B    (2) A    (3) C    (4) D    (5) A    (6) A    (7) A    (8) C    (9) A    (10) A    (11) B

Click Here to download today’s Current Affairs in PDF Format

Leave a Reply

Free E-mail Job Alerts
Enter your email address:
Don't Forget To "Activate" Subscription Link Sent to Your Email