(1) State the day, on which we observed international Day of United Nations peace keepers every year?

A) 26 May

B) 27 May

C) 28 May

D) 29 May

(2) Name the student from India, who has been selected for the FIFA Programme in Russia?

A) Anitha kamboj

B) Ananya Kamboj

C) Amala Kamboj

D) None

(3) Name the badminton team, which has been won in 2017’s Sudirman Cup, recently?’

A) China

B) Japan

C) South Korea

D) None

(4) Name the person, who has been got kendra Sangeet Natak Akademi Award, recently?

A) Ratikant Mohapatra

B) Satyabrata Raut

C) Laxmidhar Raut

D) All the above

(5) Name the state, in which India has its first 3 cases of the Zika Virus, recently?

A) Gujarat

B) Assm

C) Goa

D) None

(6) Name Union Minister, who has been launched Anti – Ragging Mobile App, recently?

A) Prakash Javadekar

B) Kalraj Mishra

C) Anant Geete

D) None

(7) Name the F1 racer, who has been won Monaco Grand Prix, recently?

A) Lewis Hamilton

B) Kimi Raikkonen

C) Sebastian Vettel

D) None

(8) Name the city police, who have been received FICCI smart policing award 2017, recently?

A) Jharkhand

B) Raypur

C) Pune

D) Bengaluru

(9) Name the Union Minister, who has been inaugurated DRDO’s Aeronautical Test Range in Karnataka, recently?

A) Dattathreya

B) Venkaiah Naidu

C) Rajnath Singh

D) Arun Jailey

(10) Name the BSF officer, who has been climbed the Mount Everest a record of 6 times?

A) Loveraj Singh

B) Love Mohit Singh

C) Both

D) None

(11) Name the Village in Manipur, which has been declared as Biodiversity Heritage site, recently?

A) Bongli

B) Karang

C) Gomi

D) Dailong


(1) D    (2) B    (3) C    (4) D    (5) A    (6) A    (7) C    (8) C    (9) D    (10) A    (11) D

Click Here to download today’s Current Affairs in PDF Format

Leave a Reply

Free E-mail Job Alerts
Enter your email address:
Don't Forget To "Activate" Subscription Link Sent to Your Email