(1) John Key unexpectedly announced his resignation recently as the Prime Minister of

A) Italy

B) New Zealand

C) Sweden

D) Australia

(2) Phulel Singh Sujlana, who passed away, recently, was associated with which of the following games?

A) Hockey

B) Football

C) Volleyball

D) Cricket

(3) ________ has launched its global startup program ‘Launchpad’ in India, an online portal featuring over 400 products from different startups.

A) Flipkart

B) Shopclues

C) Snapdeal

D) Amazon

(4) Who among the following has won the reader’s poll for TIME ‘Person of the Year 2016’?

A) Hillary Clinton

B) Mark Zuckerberg

C) Julian Assange

D) Narendra Modi

(5) “2016 Indra NAVY” naval exercise will be held between India and which country?

A) Russia

B) United States

C) Japan

D) China

(6) Who has been appointed as the new chief of the Directorate General of Civil Aviation (DGCA)?

A) P V Ramesh Babu

B) B S Bhullar

C) Malini Shankar

D) Vaduvendra Mathur

(7) Mahaparinirwan Diwas is observed across India on 6 December to commerate ____.

A) Lal Bahadur Shastri

B) Babasaheb Ambedkar

C) K. Kamaraj

D) Morarji Desai

(8) Which state’s Chief Minister passed away on December 5?

A) Telangana

B) Tamil Nadu

C) Goa

D) Mahatashtra

(9) Islamic Development Bank has agreed to finance with natural gas pipeline project?





(10) The government has made it mandatory for all government departments to make payment of Rs._____ electronically.

A) 2500

B) 2000

C) 20000

D) 5000
(1) B   (2) A   (3) D   (4) D   (5) A   (6) B   (7) B   (8) B   (9) B   (10) D



Leave a Reply

Free E-mail Job Alerts
Enter your email address:
Don't Forget To "Activate" Subscription Link Sent to Your Email