Click here to download 22 November 2018 CA Quiz in PDF Format

1) Who has elected president of Interpol?
A) Kim Jong-yang
B) MENG Hongwei
C) William LĂ©onard Higgitt
D) Mireille Ballestrazzi
Answer: A

2) UN Environment Chief who has resigned?
A) Johan Anton Wolf Grip
B) Hjalmar Christian Hauge
C) Erik Solheim
D) Ove Gude
Answer: C

3) Ministerial meet of BASIC Countries held in Which Country?
A) Russia
B) India
C) China
D) None of the above
Answer: B

4) Which Company appoints Abhijit Bose as its India head?
A) Amazon
B) Apple
C) Facebook
D) WhatsApp
Answer: D

5) Malaria cases declined by 24% in Which Country?
A) USA
B) Japan
C) India
D) Russia
Answer: C

6) Which State approves Sashakt Mahila Yojna?
A) Himachal Pradesh
B) Andhra Pradesh
C) Madhya Pradesh
D) Bihar
Answer: A

7) Who honoured with Sayaji Ratna Award?
A) Shahrukh Khan
B) Akshay Kumar
C) Aamir Khan
D) Amitabh Bachchan
Answer: D

8) M.I. Shahnawaz passed away at a private hospital in Which City?
A) Coimbatore
B) Chennai
C) Madurai
D) Tiruchirappalli
Answer: B

Leave a Reply


Share:
Free E-mail Job Alerts
Enter your email address:
Don't Forget To "Activate" Subscription Link Sent to Your Email