Click here to download 13 February 2019 CA Quiz in PDF Format

1) BJP President Amit Shah to visit Kumbh in Which City?
A) Prayagraj
B) New Delhi
C) Hyderabad
D) Pune
Answer: A

2) Which State banned Popular Front of India?
A) Bihar
B) Assam
C) Jharkhand
D) Andhra Pradesh
Answer: C

3) Which Space Institute lost contact first mini-spacecraft MarCO CubeSats?
A) ISRO
B) NASA
C) KCST
D) None of the above
Answer: B

4) ‘Exercise Rahat´ Concluded in Which City?
A) Jodhpur
B) Udaipur
C) Jaisalmer
D) Jaipur
Answer: D

5) Who launched the book Undaunted: Saving The Idea of India?
A) Raghunath Mohapatra
B) Sonal Mansingh
C) P Chidambaram
D) Ram Shakal
Answer: C

6) Which Bank MSME package to help recast Rs 1-trn loans for 700k accounts?
A) RBI
B) SBI
C) Andhra Bank
D) Bank of India
Answer: A

7) Which day was observed as World Radio Day?
A) 04 February
B) 03 February
C) 13 February
D) 23 February
Answer: C

8) England football great, goalkeeper Who has Passed away?
A) Cristiano Ronaldo
B) Gordon Banks
C) Gareth Bale
D) John Terry
Answer: B

Leave a Reply


Share:
Free E-mail Job Alerts
Enter your email address:
Don't Forget To "Activate" Subscription Link Sent to Your Email