Click here to download 20 March 2019 CA Quiz in PDF Format

1) Who was appointed as chairman of ATMA?
A) Anurag Kishore Pandey
B) Ashutosh Garg
C) Anshuman Singhania
D) KM Mammen
Answer: D

2) Kazakhstan President Who was Resigned After Nearly 30 Years in Power?
A) Idriss Deby
B) Nursultan Nazarbayev
C) Ismail Omar Guelleh
D) Abdelaziz Bouteflika
Answer: B

3) Japanese Olympic chief Who was quits amid corruption allegations scandal ?
A) Tsunekazu Takeda
B) Ng Ser Miang
C) Gou Zhongwen
D) Kipchoge Keino
Answer: A

4) Which Council approves transition plan for new GST rates?
A) AICTE
B) ICAR
C) GST Council
D) MCI
Answer: C

5) Who became the 1st woman to win prestigious Abel Prize?
A) Eugenie Hunsicker
B) Karen Uhlenbeck
C) Irina Linke
D) Fabíola Loterio
Answer: B

6) Which day was observed as International Day of Happiness?
A) 05 March
B) 30 March
C) 10 March
D) 20 March
Answer: D

7) Who Finishes with Silver at Swiss Open Badminton Tournament?
A) Sai Praneeth
B) Srikanth Kidambi
C) Parupalli Kashyap
D) Prannoy Kumar
Answer: A

8) Alan Krueger Passes Away. He was popularly known as __________.
A) Singer
B) Actor
C) Economist
D) Politician
Answer: C

Leave a Reply


Share:
Free E-mail Job Alerts
Enter your email address:
Don't Forget To "Activate" Subscription Link Sent to Your Email